Jag, när jag var liten????

Undrar just hur jag såg ut då? Här ska ni bli sötnos-bombade!!
Kan det ha varit så här:Det kunde ju ha varit jag som ligger där i mitten? Nja, så där förvirrat fundersam kan jag nog inte ha varit? Men minst lika söt:Kurr, vad det är underbart med fluffiga kattungar…. Tultiga tassar och mörka blåa ögon, vingliga och nyfikna och Alldeles UnderBara!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *