Morgonens första leende

st1Klicka på bilden så kommer du till ett så charmigt filmklipp!

Att starta dagen med ett leende är positivt och framgångsrikt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Morgonens första leende”

    1. Det såg så charmigt ut – kisse placerad tryggt utom räckhåll för liten busunge, men ändå nyfiket bevakande…
      *spinner*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *