Ekorrar i granen…?

Här är julkortet som aldrig blev ivägskickat:grannova_
Råkar du också ut för att hitta roliga foton, spara ned dem på datorn och sedan råkar de försvinna in i en mapp där man inte hittar dem!!?

Ovan är det Nova som förtjust bygger bo i vår julgran. Enligt husse sa Nova så här: ”Jag har en idé om att alla hemlösa missar skulle kunna få komma och bo här i granen – det finns ju flera våningar att vara på! Tänk så bra allt skulle bli!”  …Ja det gäller att tänka positivt!

Här är ytterligare en senkommen julkatt:

https://youtu.be/LuLwr75PD1c

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ekorrar i granen…?”

  1. Både Sixten och faktiskt även jag har låtit blir att klättra i granen. Den barrade så dant. Men jag drog ner några av de fina kulorna som hängde långt ner och hade jättekul att rulla dem över hela golvet. Matte har en massa mappar med bilder som är datum stämplade, tyvärr så är datumet på kameran oftast fel så det blir fel när de läggs in också, kan vara omöjligt att hitta ibland. Underbar bild, verkligen bra.

  2. Javisst är det tokroligt med gran, Nova! Har försökt att övertala matte och husse att skaffa plastgran så de slipper besväret att kasta ut den efter jul! Kurrkurr =^:^=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *