Peppar peppar för att det är Peppar

peppar

En katt som liknar saknade Peppar från katthemmet Kompis tassar omkring i snön i Svalehults grannskap, berättar Jenny i kväll på KompisBloggen.

Hoppet vaknar igen… Om det åtminstone är en Kompis-katt, en till som kan räddas? Sonny och Maritha har varit dit med en fälla, nu är det bara att skicka en enträgen bön till SkaparKatten att leda missens tassar in i den, för dess egen skull!

Kom hem, alla missar, kom hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Peppar peppar för att det är Peppar”

 1. Wikki, jag skäms om öronen… jag har ju glömt att tacka dig så jättemycket för paketet vi fick häromdagen!!! Fast innan vi hann se det, hade gammelmatte och matte ätit upp godiset. Laserpekaren har vi dock fått behålla, och den är jätterolig! Jag ligger och skrattar mig fördärvad medan jag betraktar hur ungdomarna jagar den röda pricken…

  Conny undrar om du har kvar något kattgräs som vi skulle kunna få?

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Jag anade väl att ni skulle gilla att jaga röda pricken! Det är störtkul…
   Ska kravla in i förrådet i morgon och se om jag hittar en omgång kattgräsfrön, det ska nog gå att ordna!
   TassKram Wikki

 2. Kan det verkligen vara en kompiskatt till? Vi hoppas, förstås! Hoppas kissen går i fällan, för även om det inte är en av katthemmets katter så ger förhoppningsvis svar på frågan om vilken katt man sett. Kurr och burr.

  1. Man ska aldrig ge upp hoppet! Det är det som får kapsejsade sjömän att överleva och hemlösa katter att söka skydd…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *