Kreativa Katt-Kvarten

naturalhomecattable
Vill du ha en riktigt shabby-chic kattbädd? Som inte kostar hela lönen, men ser ut att komma direkt från Studio Retro Design? Och har du tänkt på hur din katt, varje gång du packar i eller packar upp din resväska, direkt kommer och lägger sig överst i packningen? Nu kan du ”göra två flugor på smällen”:
catcase
Bygg en snygg kattbädd av din gamla resväska! En enkel beskrivning finns här, direkt från hemmagasinet Natural Home. Till en liten katt kan det fungera bra med en bäddad portfölj:
suitcasepetbed
Lösa ben eller hjul hittar du i möbelbutiken eller på IKEA. Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kreativa Katt-Kvarten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *