Man ska inte skryta…

…så jag hoppas inte ni blir ledsna på mig nu?!

blackandwhite4

Men igår fick jag en så supersnäll kommentar från Will och Bellatrix, som gjorde mig så svansdansande glad, och jag blev så stolt att jag buffade både Mjurre och Stora matte av bara farten! Så här löd den:

Du har absolut en av de allra bästa, sötaste och roligaste bloggar vi stött på :-))!             Lova att du fortsätter med detta snälla Wikki!

wikki_gif4

Visst var väl det en fin kattplimang?! Jag blev alldeles varm i pälsen av den! Tack tack tack!

*rörd nosrodnad*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Man ska inte skryta…”

 1. Kan inte annat än att hålla med Will och Bellatrix.
  En dag utan Wikkibloggen är en mycket tråkig dag.

  Nalle

  1. Men om jag missar någon dag, så får ni förlåta mig!?? Och läsa om något gammalt för en gångs skull!?
   NosPuss Wikki

 2. Åh Wikki det är ju sant! Vi och våran stormatte och lillmatte tycker likadant! Din blog är en av de få som vi följer med spänning! Våra morrhår krullar sig av nyfikenhet varje dag vad vi kan hitta!

  Det är mysigt med kattplimanger! Den var väldigt fin som du fick från Will & Bellatrix!

  Ha en skön helg!

  Tasskram från Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *