Kurra Kattpensionat

framsidakurra

Ett fräscht nytt kattpensionat ”Kurra” med mycket”runtomkring”-service finns i Sköllersta söder om Örebro! Här finns plats för max 18 gäster i sex rymliga burar varav några har egen direktutgång, lyxigt så det förslår! Bara namnet bådar trivsel… *spinner*

interiorkurra       
Priserna är kattvänliga och det finns även möjlighet till transporthjälp. Eller t o m passning av din katt i hemmet medan du är bortrest! Så kom ihåg Kattpensionat Kurra!
kurra

Det är ljust och luftigt, och pensionatsföreståndarinnan Malin erbjuder kisse att provbo ett dygn för att visa hur fint det fungerar! Är det någon som vill tassa med mig dit och provligga en skön bädd?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kurra Kattpensionat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *