Nova är deprimerad…

__large136

…för Pip och Murre lägger ned sin kattblogg ”Kattlivet”. Hur ska hon nu kunna nossla med sin käraste Pip? Vi hoppas att de båda får vara med i mattes nya blogg.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova är deprimerad…”

    1. Jaaa…. suck! Men du får fixa så att din husse lovar att ALDRIG lägga ned din blogg, Sippo?!!! Den är ju ett monument över klokt kattskap och trogen tjänst i buskbevakningen!
      TassKram Wikki

  1. Lilla gumman förstår att du är ledsen. Jag tycker i alla fall att du är en jättesöt katt och förstår att du kommer sakna Pip. Uppmuntingsbuffar och Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *