Lite utställningsfoton från helgen på NERK

_b80
Stolt odd-eye… tyvärr norpade någon mitt program, så jag har bara namn på en del katter…
_b81
Fascinerande hur ett kattöga kan se ut i profil!
_b82
Hängmatta är inte dumt…
_b83
Och här är en champion: S*Truelove’s Kansas! *spinner* Visst är det något visst med oss lurviga svartvita katter?
_b84
Och ibland kan det innebära ett enda vitt morrhårsstrå?!
_b85
…och busigaste kattungen av alla blev plötsligt trött…

Fler foton kommer i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lite utställningsfoton från helgen på NERK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *