Jag hamnade på Topp100 igen

_top2

Det känns lite konstigt att en liten kattblogg hamnar före flashiga modebloggar… Jag tassar ju bara på envist om mina älskade medkatter ute i kylan som behöver hjälp och räddning – hur glamouröst är det? Inte alls…

I kväll delar Aftonbladet ut Stora Bloggpriset på en tjusig gala på Nalen. Som katt är jag inte ens nominerad. Det finns ingen klass för kattbloggar, hur kluriga eller viktiga de än är. *djup kattsuck ur pälsens inre* Det hade inte ens hjälpt om jag lovat att sätta glitternagellack på klorna!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag hamnade på Topp100 igen”

 1. Vi tycker att du borde få ett snyggt pris:) Katter är ju roligare än mode och sötare än socker.. Av oss skulle du haft ett hederspris!
  Kram Jam o Spinn

  1. Å tack snälla! Beröm så här räcker bra för mig! Det är äkta vara som jag väredsätter högt!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki! Det är skandal att DU inte är nominerad! Det måste ändras! Med den fina svansen så är du mycket bättre än alla flashiga mode blogar! Vår matte läser inga. Men hon såg att hon kanske borde läsa den som var ovan dig om hur man kommer i form efter lillmatte ; )

  Vi är dina största fans ; ) Läskigt med räven! Hur gick det?????

  Tasskramar från Sven och Signe

  P.S. Insnöade, knappt så vi kan öppan dörren! Fåglarnas mat är under snön : (

  1. ..och nu hittar vi inte den skadade räven tyvärr, för alla spår snöar över. Det blir nytt sök när ovädret bedarrat.
   Nominerad eller ej – jag antar att vi måste uppfinna klassen kattbloggar och få med i bloggpriset också?! ^^
   TassKram Wikki

 3. Vi klosterkatter tycker att du skall tilldelas STORA KATTBLOGGARPRISET tillsammans med Sippo, för ni skriver om så viktiga saker! Det gör väl inget att ni får dela förstapriset?!?

  Tass från Imma, insnöad abbemissa.

  1. Å tack det var en ära!
   Jag delar gärna med Sippo, nej han borde nog vinna det?! Hans blogg är ju så unik!
   TassKram Wikki

 4. Modebloggar finns det ju så många och de är SÅ tråkiga! Tycker fler skulle skriva mer personligt istället. Vem bryr sig om vad en person tycker om kläder? Hmm….en massa troligtvis eftersom dessa bloggar har så många läsare, men jag personligen tycker det är trist iaf 🙂 Något inlägg då och då kanske de kan skriva, men inte alla inlägg hela tiden.

  1. Med bara pryl på pryl staplat i design och modebloggar så är det yta yta yta. Man ser sällan någon som modebloggar med SJÄL…
   Kattbloggar har själ – och svans!
   RassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *