På fredag 29/1 kommer filmen!

”Vildingarnas Land” är en barnbok av Maurice Sendak som betyder något alldeles speciellt för min matte. Och på fredag kommer filmen!
vild
Här kan du se en underbar trailer med Max, som blir kung i Vildingarnas Land… han och figurerna i filmen ser verkligen ut som alla i boken, som jag hoppas att du haft glädjen att läsa själv!
vild1
Vill du släppa ut barnet i ditt hjärta, hälsa på hos Vildingarna!
vild2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *