En katt av pärlor

Jag blev kallad ”pärla” så vänligt på HitterKatter men här har jag hittat de verkliga pärl-katterna:

imagemagic
Vilken skapelse! Hur många pärlor kan det vara?
sherman
Den här svart-vita heter Sherman. Det finns säkert en äkta Sherman som förebild…
ginger1
Nova spinner när hon ser den här! Det gör jag också….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En katt av pärlor”

    1. Jag tänker på pärlplattorna man hade på dagis hur lång tid det tog bara att fylla en sån, säger matte…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *