Vinternjutningar eller?

En trevlig ljudbok i bakgrunden, husse småpysslar med något ”nyttigt”  och jag spanar på fåglar från fönstret. Det är så lugnt…

”Men hjäääälp matte! Vad gör du?” Hela vardagsrummet utsätts för matte, beväpnad med skurduk och städiver… Min älskade samling av pizzakartonger – vet ni hur skönt en katt kan ligga på en tom pizzakartong? – åker ned i en soppåse. En stor låda börjar fyllas med julpyntet och Novas roliga klättergran viks ihop. Nu åker julen ut. Suck. Jag gömmer mig i vårt tält… Återkommer nästa jul!

jul_b3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vinternjutningar eller?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *