Pudeln som är min hjälte idag

Kungspudeln Molgan drog matte Linda in mot skogen i Vilsta, Eskilstuna, i lördags och hon tänkte att han fått korn på en hare. Men Molgan styrde rakt fram mot ett träd – och där satt en livlös kattunge fastbunden! ”Jag trodde den var död. Men när Molgan nosade på den så rörde den sig.”

antinia
Plastsnöret som satt hårt åtdraget om kattungens hals och trädet kunde knappast ha kommit dit av någon olyckshändelse. Linda hade bara sin nyckelknippa att försiktigt skava av snöret med och det tog en bra stund. Men när kattungen kommit loss piggnade den snabbt till, som väl var. Lilla Antonia skulle annars långsamt ha strypts av plastsnöret – så förstår ni varför pudeln Molgan är min hjälte idag?

Linda polisanmälde det hela och tog kattungen till Djurskyddets katthem utanför Eskilstuna igår. Där leker den nu obekymrat och har döpts till Antonia så länge, en kelig och glad ”vanlig randig” kattflicka. Den som känner igen sin cirka 20 veckor gamla kattunge kan höra av sig till dem på tel. 0704-67 03 36.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Pudeln som är min hjälte idag”

 1. Skönt att det blev ett lyckligt slut. *pust* Men det var bland det vidrigaste vi har hört på länge. Husse är tomatröd i ansiktet och skriker efter blod. Fast själv är jag ju en fredens katt och nöjer mig med att kissen har det bra nu.

 2. Oxå Högröd.
  Sånna´skulle man bara få sätta en snara om halsen på själva. Ursäkta du gillar ju inte våld men ibland måste man få bli förb.————-
  eller????? Som när nån stoppar piller i din lilla mun. Men det går ju fort över eller hur? Gråter i alla fall en skvätt för den underbara lillmissen.

  Nalle
  Hoppas att han snart får en matte o husse som kommer att älska honom.Det skulle vi gjort han är ett under av skönhet.

  Nalle

 3. Vad våran matte och husse tycker om såna som binder fast katter i träd, lämpar sig absolut inte i tryck. Matte och husse säger dock att fick de tag i den som bundit upp katten så skulle denne få se på snöre. Matte var nog ännu hårdare, för hon sa att hon nog skulle hamna bakom lås och bom. Tur vi bor långt ifrån Eskilstuna för annars skulle vi nog bli av med matte för en tid i alla fall.

  Taxkramisar.

 4. Den vidriga person som utsatt den lilla försvarslösa kattungen ska aldrig höra av sej och aldrig komma i närheten av ett djur nån mer gång får vi verkligen hoppas.
  Varför skriver ni att personen ska höra av sej till Djurskyddet…Aldrig i livet!Bura in fanskapet om ni får reda på vem som gjort detta onda.Stackars djur som hamnar i fel händer…Hur kan man bara göra nåt liknande…och sen bara gå ifrån den lilla kraken….Fy f-n!!!

  1. Det kan ju faktiskt vara så att den som äger katten och den som gjort detta mot katten är två helt skilda personer, och i så fall ska väl ändå den som är kattens rätta ägare kunna få tillbaka sin misse? Det kan ju finnas någon som helt förtvivlat letar efter henne! Jag kan garantera dig att Djurskyddet inte släpper tillbaka Antonia i händerna på någon plågoande!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *