Sippos kampsång för Katthemmet Kompis

”Räck mig din tass” heter den – och kloka Sippo säger:

sippo3

Jag läste ett inlägg hos min kompis Wikki, som fick mig att tänka till lite. Vi behöver en kampsång för Katthemmet Kompis. Jag bad husse att hjälpa mig lite, men texten har jag jamat helt själv. Det är för att påminna oss alla om att även skällisar hjälpte till att skänka till katthemmet.

Det kallar jag att bygga broar, eller vad det nu heter.

Vi tänker på er alla. *nosbuff*

Så jama med nu;

Räck mig din tass vi har samma väg att gå
räck mig din tass vi har samma mål att nå
räck mig din tass för vi måste jama på
för vi behöver alla varann.

Tjock päls eller utan, det spelar ingen roll
raskatt eller huskatt de jagar samma boll
hundar och katter de glömmer bort allt groll
för vi behöver alla varaaaann!!!
Mjau!

singers

Sippo har så rätt! Sjung nu, allihopa! Sjung högt så att alla hör!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Sippos kampsång för Katthemmet Kompis”

 1. Mjauuuuar de vackraste vi kan i denna härliga sång:
  ? Räck mig din tass vi har samma väg att gå
  räck mig din tass vi har samma mål att nå
  räck mig din tass för vi måste jama på
  för vi behöver alla varann.

  Tjock päls eller utan, det spelar ingen roll
  raskatt eller huskatt de jagar samma boll
  hundar och katter de glömmer bort allt groll
  för vi behöver alla varaaaann!!!
  Mjau…..?

  Jam & Kram från oss!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *