Jussi och de andra behöver oss!

jussi4
Räck ut din tass!
hjlpkatthemmetkompis_x_vit1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Jussi och de andra behöver oss!”

  1. Stackars Jussi jag känner hur ont det hade gjort om jag hade haft tassar att bränna.
    Bara en enda liten brännblåsa på ett finger är ju Heeeeeeeeeeeeemskt.

    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *