Bjud på auktioner till förmån för katthemmet Kompis

Det finns just fantastiska gåvor utlagda på auktioner till förmån för nedbrunna katthemmet Kompis! Som den här verkligt vackra bädden, fint sydd av Louise (Poppyfield):
catbed2
Klicka här på sidan där det finns mer information!

Och det finns många Tradera-auktioner till förmån för Kompis, gå in och bjud på t ex:

trad_broschSöt kattbrosch
trad_bryggkatten Fint grafiskt blad
trad_rhng Hello Kitty örhängen
trad_leksak Kattleksaker
trad_halsband
…och ett  vackert halsband? Det finns ännu fler fina saker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bjud på auktioner till förmån för katthemmet Kompis”

    1. Visst är bädden vacker?!! *spinner* nog skulle den passa en svartvit katt? Jag ska nog ta och tassa iväg ett bra bud!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *