Vi tänker på….

Alla trötta hemlösa frusna ledsna katter… Försöker spinna lite värme och räddning till er så gott det går!

ngel_m_katt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi tänker på….”

 1. Wikki jag tror vi ”lånar” den här bilden och länkar till dig ; ) Den är så vacker och vi håller med! Det är så kallt och hemskt ute nu att vi hoppas att de hemlösa orkar överleva. NosPuss Sven och Signe

  1. Låna bilden, du! Hoppa att den kan trösta någon… Jag tror det finns gott om kattänglar överallt. Även om vi inte ser deras vingar!
   NosPuss Wikki

 2. Ja, livet är inte lätt för de stackars missar som inte får komma in i värmen. Jag tänker på dem flera gånger dagligen nu när det är så kallt. Ibland känns det bara så hopplöst och ledsamt. Tänk om människor kunde förstå hur katterna lider och vilken kamp det innebär. Om ALLA ändå kunde ha vett och empati nog att inte överge sina fyrbenta vänner, och om de kunde inse vikten av att kastrera! Det är så himla tragiskt att de stackars djuren alltid ska behöva lida för att människan är så korkad.

  1. Ja en kastrerad hemlösing blir ju åtminstone inte FLER utav… Men man önskar ju att alla missar hade egna människor!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *