Jag är så trött, matte är trött

vrwikki
Får man längta efter detta? Lite!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag är så trött, matte är trött”

 1. ååå, tulpaner!
  till dem längtar jag nu när det är så kallt och massor av snö så jag knappt sticker ut nosen utanför dörren.
  å va bra att du berättar här hur det går för stackars kompiskissarna.

  mjau på dej!

  1. Ja bara att känna ljummet gräs under tassarna och att få känna doften av dem? *spinner*
   NosPuss Wikki

 2. Man får längta efter detta, mycket.
  Vilken vacker bild på Wikki bland blommor o grönt. Hoppas ni kan sova i natt Wikki o matte
  önskar Oskar o Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *