Insamling till Katthemmet Kompis

Har ni möjlighet att skänka kattmat lokalt så maila till jenny@katthemmetkompis.se som då kan maila tillbaka telefonnumret till medarbetaren Mia som åker runt i Nybrotrakten och samlar upp det som kan förmedlas till katthemmet!

Kattmat kan också lämnas till följande butiker där det finns fodertunnor: 
Arken, Nygatan 10, 361 30 Emmaboda
Coop Extra, Stora Nygatan 6, 382 30 Nybro
DjurMagazinet, Norra vägen 2, 382 30 Nybro
Nybro Zoo, Garvare Nybergsg. 2, 382 30 Nybro
Willys, Torget, 382 30 Nybro

Utöver kattmat så behövs så klart alla andra nödvändiga kattsaker: Sand, bäddar, toalådor… tänkbart är att de också behöver sjukvårdsmaterial för katterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Insamling till Katthemmet Kompis”

 1. Detta är bara för sorgligt! Mitt i allt elände är vi tacksamma att det skrivs om det. Vi läste även om detta hos Klosterkatterna. Det gjorde att vi kunde sätta in lite pengar. Hoppas att det kan hjälpa lite, lite grann.

 2. ja man undrar ju verkligen hur de katter som överlevde mår…troligen inget vidare…
  god fortsättning på er
  /puss och tasskram på er båda!(men mest Nova)

  1. Ja mina vänner jag är verkligen orolig för dem – och orolig för deras personal… Jag tänkte på det i natt hur folk kan få chockföljder som hjärtinfarkter och sånt och jag blev så orolig för Sonny och Maritha…
   TassKram Wikki

 3. Hej Wikki!
  Tack vare din lista som jag råkade hålla på att lägga upp på bloggen idag, såg jag notisen om Katthemmet Kompis.
  Jag har skrivit ett inlägg om branden på min blogg och hoppas att svenska läsare ser mitt inlägg.
  Själv har jag svårt att hjälpa till just nu. Inga pengar, ingen bil och kan inte lämna barnen.
  Bra att du skrev brev till olika företag.
  Jag ska forsätta att söka vägar på Nätet.
  Tack för listan Wikki!
  Tasskramar
  Sara Katt

  1. Tack SaraKatt! De behöver all hjälp de kan få, och kan vi på något sätt hjälpa så klart man räcker en tass!
   NosPuss Wikki

  1. Pip och Murre förlåt men nu ska jag fräsa lite åt er: Jag svarar visst på och tar med era och ALLA andras kommentarer! När jag hinner och kan: För igår – och det vet ni också! – så fanns en mycket viktigare prio än kommentarer, och den fortsätter idag också: Att hjälpa Katthemmet Kompis!
   Jag har säkert 20 obesvarade fler kommentarer och de får vackert VÄNTA. Jag satt till långt efter midnatt och tassade tigg-om-hjälp-brev till alla jag kunde komma på! Var inte det okej?
   Ledsen Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *