Borta bra, landet jättebra – men hemma bäst!

Äntligen Hemma! (Vår husvaktare fick lite motvilligt åka hem till sig, han hade haft så skönt att han ville stanna kvar över nyår också…)

rollercat

Nu har vi gjort den långa långa bilresan hem igen. Stora matte skjutsade oss, vi rastade ett bra tag hos husses snälla mysiga farmor i Arboga (Jag var åksjuk och gick och lade mig i duschhörnan där det var svalt och snart kändes det bättre….) och fortsatte sedan till vårat riktiga Hemma.

Och tänk vad skönt att komma innanför sin Egen Dörr! Nova rusade ut i köket och kastade sig över sin krukväxt med kattgräs/ampellilja och tuggade flera blad… Och jag jamade kvickt på matte att starta vattenfontänen – så hon sköljde snabbt ur den och spolade i nytt friskt vatten. Å vad gott det smakade för en kisse som mått illa i bilen!

Sedan klöste vi på alla klösträden och var ute och kollade av balkongen, allt var som det skulle. Bäst av allt: I posten låg ett presentkort på kattmat som jag vunnit på Royal Canin för att jag var med bland Topp100bilderna på Kattens Dag! Hurra! *spinner*

Men nu ska vi försöka göra av alla våra julklappar någonstans och bara pusta ut en stund! Mer utlovade foton får komma i morgon för nu är jag riktigt matt tassarna!

catrocket

Och någon har tjuvstartat nyår, för det smäller fullt av fyrverkerier utanför!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Borta bra, landet jättebra – men hemma bäst!”

    1. Ja det var ju -14 grader när vi åkte och människorna drog så klart på värsta värmen i bilen. Då mådde vi katter ööööörk… Men matte märkte det rätt snabbt och ordnade svalare åt oss i baksätet! Efter det gick resan bra! Vi åker med burarna ordentligt fatspsända i säkerhetsbälte också!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *