Liten liten liten kattdikt

Värmekatt

Sov, du lilla katt.
Du vet väl att
värmen från en katt
producerar flera watt.

// av Göran Greider
Jag tycker om Görans mjuka ord om sin katt…

gre1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Liten liten liten kattdikt”

  1. Underbar dikt!

    Om du inte fått några fler bud på katten så betalar jag gärna in pengarna. Vill du att jag betalar till katthemmet direkt? Maila mig gärna på agneta.siljekil@yahoo.se. Varma hälsningar från Agnes

    P.S. Så hemskt med alla dessa katter som finns överallt! Man skulle vilja ta hand om ALLA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *