Husses matta gör ont i tassarna!

aku

Det finns bara en sak att jama: Människor är knäppa! Varför ligga på den taggiga sidan av den konstiga mattan när det finns en slät och mjuk sida? Husse, jag kan hjälpa dig att gnaga bort de värsta taggarna så du kan ligga skönare på den?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Husses matta gör ont i tassarna!”

 1. Ytterst märkligt att folk sticker sig frivilligt. Husse brukar klaga så fort han får en liten sticka i fingret, och där har vi en hel matta med spikar. *ryser*

  1. Ja, människor är gåtfulla! Det är sådant som gör dem intressanta! Husse påstår att stickandet får honom att må bra! Men när det kommer till riktiga sprutor-stick då är han lite mindre kaxig…
   NosPuss Wikki

  1. Det blev för jobbigt, jag kom på ett enklare sätt, som jag sa åt husse: Lägg mattan upp-och-ner så den mjuka sidan kommer närmast kroppen – mycket skönare!
   NosPuss Wikki

 2. Våran husse hade en bra idé, dyra mattor när det finns plankor och en låda spik kan jag oxå bestå med.

  Husse han har sina idéer han, men matte vill varken ha spikplanka eller den här mattan. Nej, säger hon min rygg går nog av ändå.

  Taxkramisar.

  1. Säg till din husse att han ska lägga sina mjuka händer på mattes rygg och klapp henne. Bli klappad på ryggen är fint för alla, människor, katter och hundar!
   NosPuss Wikki

 3. Våran husse hade en bra idé, dyra mattor när det finns plankor och en låda spik kan jag oxå bestå med.

  Husse han har sina idéer han, men matte vill varken ha spikplanka eller den här mattan. Nej, säger hon min rygg går nog av ändå.

  Taxkramisar.

  1. Säg till din husse att han ska lägga sina mjuka händer på mattes rygg och klapp henne. Bli klappad på ryggen är fint för alla, människor, katter och hundar!
   NosPuss Wikki

 4. haha,va kul att ni skriver om detta,för detta pratade husse och matte om idag,för claes ohlson sålde ut 2-pack utav dessa mattor och då sa husse att matte du kan ta en,så tar katterna den andra..*mjau;vi tycker den ser sticksig ut*
  NOVA: tack för digg meddelande*nosgnugg på dig snygging,jag har inte glömt bort dig*
  /tass och puss på örat.

  1. Husse blir jättkonstig efter att han skrubbat sig mot den där matten ett tag! Han blir alldeles pigg och sprallig och hela ryggen blir illröd som en kokt kräfta. Men han påstår att det är skönt.
   NosPuss Wikki

  1. Aj! säger jag om mattan, men husse är jättenöjd. Han har gnussat ryggen på den i flera dagar nu och ser högst belåten ut efter varje gång, även om ryggen blir kräftröd. Det sticks lite ont just när man lägger sig, säger han, men sedan sprider sig en behaglig känsla och det kryllar något i hans kropp. Jag ser det inte, endorfiner, säger han. Skumt, vid min tass. Men han ä jättenöjd, så….
   NosPuss Wikki

 5. Min matte har med fått en såndära ”matta”, ska vi hjälpas åt Wikki att göra den skönare för våra tvåbeningar?
  *tass*
  Busan

  1. Jag har kommit på enklaste sättet: Lägg piggsidan nedåt! Då behöver man inte bita bort så många äckliga piggar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *