Julklapparna du inte ville ha….

…och inte kan byta eller bli av med på annat sätt mottages tacksamt som gåva till Katthemmet. Så kan vi alltid sälja din pryl på vårt loppis och kanske få in en liten peng till välgörande ändamål!
Välkommen med dem efter nyår – öppettider se katthemmets hemsida!

jul

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklapparna du inte ville ha….”

    1. Man kan ju alltid hoppas?! Så att inte folk tycker att man är ha-galen…. men det är ju inte till mig själv!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *