TomteKatten har kommit till mig också!

catsant

Leksaker, godis, klappar och framför allt: En massa härligt prassliga lådor, papper och krulliga rosetter… Å vad det är underbart!

Nova fick en sådan där paketrosett att fastna i pälsen, oj vad vi tyckte hon blev tjusig! Då ville hon ha alla rosetter överallt, men matte och jag tyckte att hon var sötast med bara en!

anitree

God Jul, alla kattvänner i hela bloggvärlden och övriga världen!

SvansDansa nu runt granen, ha KlätterKull i granen (Om ni får för era människor, de brukar vara lite känsliga ibland!) och Prassla ordentligt mycket med PaketPappersBollarna! NosPussa era människor och TassTröstKrama dem som råkat få fel paket! Kom ihåg att Kärlek och Vänskap är den största Gåvan, långt viktigare ändå än prylar och glitter….

Må SkaparKatten hålla sin mjuka Tass över er alla i Julenatten! Särskilt över alla er som fortfarande letar efter ett varmt hem i kylan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “TomteKatten har kommit till mig också!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *