Julklappsfixardag!

Om ni undrar var jag hållit hus hela dagen: Jag har fixat med julklappar till husse och matte medans de varit på jobbet! Men vad berättar jag inte nu…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklappsfixardag!”

    1. Kanske ni får paket med musingar att mumsa på? DET skulel jag vilja ha. Matte säger att jag inte kan hitta möss ute på landet sedan för de är långt nere under snön. Men jag ska nog visa henne!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *