Shimona veckans katt på Örebro Katthem

shimona1
Hon har om möjligt fluffigare svans än t o m jag har???!
shimona2
Vill du veta mer om Shimona eller adoptera henne? Läs mer här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Shimona veckans katt på Örebro Katthem”

 1. Våran matte och husse förstår inte att katter har så låg status i samhället och matte hon förstår inte varför ingen vill ha denna helmysiga katt. Hon säger att hon skulle vilja bli av med sin kattalleri så hon kunde ta emot ett par katter och ge dem ett riktigt hem. Tyvärr så har matte haft den här allergin i många år så den lär nog inte försvinna. Stackars alla missar som inte har ett eget hem, det är för rackigt. Vi ska i alla fall skicka en önskning till tomten om att alla katter som är hemlösa kan få en fröjefull jul med ett eget hem.

  Taxkramisar.

 2. Våran matte och husse förstår inte att katter har så låg status i samhället och matte hon förstår inte varför ingen vill ha denna helmysiga katt. Hon säger att hon skulle vilja bli av med sin kattalleri så hon kunde ta emot ett par katter och ge dem ett riktigt hem. Tyvärr så har matte haft den här allergin i många år så den lär nog inte försvinna. Stackars alla missar som inte har ett eget hem, det är för rackigt. Vi ska i alla fall skicka en önskning till tomten om att alla katter som är hemlösa kan få en fröjefull jul med ett eget hem.

  Taxkramisar.

 3. GUD VILKEN HÄRLIG LURVIG KATT:) Nog borde det gå bra att skaffa ett eget par människor till den kissen.. Hade jag bara tid och plats skulle Slumpen få en snygg tjej..
  Men nu blir han bortskämd istället.
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *