Barn ritar katter

oopartoct
Å så katt! Varför är barns teckningar så lätta att älska medan vuxna har så svårt att bjuda på ett enda enkelt streck?
antonia
Det ser ni väl att katten bor i det fina röda huset? Eller att den här modiga katten ska åka rutschkana precis som jagbrukar göra:
ellalindstroem

Och så den klassiska runda ”boll”-katten:

hanan
Hur ser din bästa teckning ut? Oavsett hur gammal du är…?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *