Lycka till Matte!

cat1

Unna dig att fira med en liten festbakelse när du klarat av dagens jobb!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lycka till Matte!”

  1. Nu blir vi nyfikna..behöver vi hålla tassarna tro? Lät som det var något trevligt för matte! Tasskram

    1. JA hurra det har dt varit: Mattes första egna jobbardag på ”riktigt” jobb… Berättar mer om det idag!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *