Hurra hurra för Slumpen och mej och alla andra katter!

Å vad jag är lycklig! Här är resultatlistan från Royal Canins fototävling och duktiga lille Slumpen placerade sig så här:

slump4
Man ser bara hans söta rutiga mage på miniatyren, men han är så gullig! Ja själv kom jag nästan sist av de 100 som får pris men det gör absolut ingenting, för de är alla så fina!
wik3
Vad vi har vunnit vet jag inte riktigt, men det är inte så viktigt – det roliga var att få vara med och tävla! Och här är min absoluta favorit som jag önskar hade varit nr 1 bland de 100 för bilden är så sagolikt vacker:
skrammel
Norska skogskatten Skrammelskanken, 15 år.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Hurra hurra för Slumpen och mej och alla andra katter!”

 1. Vilka fina missar, de är så söta kanske för att de har det bra för det skulle alla katter behöva.

  Hoppas att du inte har så kallt, matte tittade nyss på termometern och den stod på minus 16 grader, tur att vi varit på sista rundan. Skulle vilja ha en sån där låda som du och de katter vi känner har, för då slapp vi gå ut när det är så här kallt.

  Taxkramisar.

 2. Vilka fina missar, de är så söta kanske för att de har det bra för det skulle alla katter behöva.

  Hoppas att du inte har så kallt, matte tittade nyss på termometern och den stod på minus 16 grader, tur att vi varit på sista rundan. Skulle vilja ha en sån där låda som du och de katter vi känner har, för då slapp vi gå ut när det är så här kallt.

  Taxkramisar.

 3. Såg precis att även ni hade placerat er, själv kom min katt Lady på 76e placering.

  Jag kan skvallra om att vi som kom bland top 100 får presentkort på Royal Canin våtfoder!

  GRATTIS!

  1. Det verkar vara något mumsigt i pris! Slumpen, be matte servera dig priset utom räckhåll för glupska vovvar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *