Julklappstips nr 10

persian1 En liten perserkatt-ängel hittade jag på Animal Den som också har en annorlunda kattkalender:
yoga Yoga Cats! Men husse säger att den här skylten passar för att varna för mig:
security The revenge will be mine…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Julklappstips nr 10”

 1. Hej Wikki!
  Så fin liten änglakatt. Vi har ju förstås ”Ängelbrekt” i vårt kyrkfönster och han är ju också jättefin. Det är så bra att han har en antenn så han kan ha ordentlig kontakt – ja, med Gud är det väl tänkt – men han får säkert god kontakt med många katter som gått över regnbågsbron också.
  Nu har vi satt upp stjärnor och adventsljusstakar här hemma – på klostersidan av huset. I morgon ska vi ordna till så det blir fint på den andra sidan av huset, gammelmattes del – också och sätta upp granrisgirlangen på altanräcket också.
  Glad Advent både till Wikki och tvåbeningarna.

  1. Tack så mycket – vet ni, vi fick en vattenfontän i kattventspresent! Matte tog fram en julljusstake att ha i fönstret och jag lovar, jag gnagde bara lit grann på sladden! Den är inte av alls!
   NosPussar Wikki
   PS Jag älskar er Ängelbrekt, han är så fin

 2. Så söta julklappstips! Apropå julklappar, matte har inte kunnat låta bli att beställa lite från Nalle, som du bloggade om för några veckor sedan – hon som målade så gulliga kattsaker. Titta in på hennes sida, Wikki, för hon har lovat dig en överraskning – men det kanske du har sett redan?

  Kurr från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Jag har inte sett det förrän nu, tack för tipset!?? Vad spännande – nu har jag skickat adressen och jag lovar att berätta sedan vad det blev!
   Jag brukar ju vara den som ger bort saker – det känns lite förbryllande att få något?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *