Corny cat

Om du är katt och har någon exceptionell matvana kan du väl berätta för mig vad det är du gillar? Så får vi se vem som har konstigast matvanor?

https://youtu.be/ljMODw-fXaI
Majskolv? Okej det har jag inte smakat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Corny cat”

    1. Matte har ett ”green tea mint” som jag gillar speciellt att doppa nosen i när det svalnat – det är nästan lite kattmyntasmak på det! *kurr*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *