Nova är ett lyckopiller

Husse säger att min kära kompis Nova är ett lyckopiller – intages visuellt! Hon är ungefär så här:

themightywildcatbypsychohazard1
Man kan inte låta bli att skratta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nova är ett lyckopiller”

    1. Här hemma har vi roligt hela dagen… Ingen kan se så oskyldig ut som Nova och ändå göra bus! Jag klarar inte att se så där ”det var inte jag”-troskyldig ut…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *