Lite nya skyltar till Katthemmet

fika

Översta skylten: Genom att köpa en fika när Katthemmet har öppet hus så stöder du vår verksamhet! T ex har vi underbara Mistel och flera andra som bakar goda bullar –  dem vill du väl inte missa? Kom på Öppet Hus! Det berättar den här skylten:

ppet_hus

Jag hoppas att personalen på Kattis ska gilla skyltarna!!! De ska bara plastas in ordentligt. Skyltarna alltså – inte personalen! (Stora matte hjälper mig med det, hon har köpt inplastningsfickor på ClasOhlson för godtagbart pris och får låna en maskin till det.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lite nya skyltar till Katthemmet”

    1. Och sedan, gissa vad – vi har en underbar tjej som hjälper till på Kattis, Mistel heter hon, som bakar de ljuvligaste bullar och godsaker och lägger ned i frysen där! Hon har jobbat som konditor… *spinner*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *