Fler Wikki-skyltar

En sådan har skylt skulle alla innekattsägare ha på utsidan av sin dörr med sin katt på?

inne_ute

(Hi hi på den här gamla bilden är jag nyss hemkommen till husse och matte – tunn och ämlig, nykastrerad och grön av märkfärg i ena örat…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fler Wikki-skyltar”

  1. Å vilken jättebra skylt! Var får man tag i en sådan? Tomtekatten var här och frågade om vi hade adressen till Wicki – men sorgligt nog har vi inte det. Har han frågat dig själv om det? Skulle nog vara bra om vi hade den om han frågar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *