Ett inspirationsföredöme: Nalle

nalle

För er som inte får tiden att gå fort nog, eller åt andra hållet, att inte tiden syns räcka till, kan jag rekommendera en paus – samla tankarna och göra något konstnärligt bara för att det är kul! Här är en person som ger inspiration och kattkärleken bara lyser om hantverket: Nalle!

jeansjacka kulor
spann blkuddvar
Nalle verkar liksom inte ha någon gräns för fantasi och kreativitet! Många av sakerna finns att beställa från hennes sida.
tassoflaska
Sött och humoristiskt! Glassmycken gör Nalle också, som är jättefina.
vaskyltar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

21 reaktioner till “Ett inspirationsföredöme: Nalle”

  1. Hm jag har lite träplattor och en del tassfärg. Om man skulle ta och tassa ihop lite Wikkitavlor kanske?!! Men jag måste öva lite först…
   TassKram Wikki

  1. Hi hi vi får väl se vad jag kan tassa ihop!
   Nova? Kom ned ur taket? Svävar på moln? Katter kan väl inte sväva på moln eller?
   NosPuss Wikki

 1. Tack snälla att måla katter är det roligaste som finns. Ni måste bara pröva.
  Alla penslar blir fulla med katthår för DOM skall vara med så klart.

  Nalle

 2. Mir ville veta vad jag använder för färger. Här kommer svar. Beror på vad jag målar på. Acrylfärg på trä. Textilfärg på textilerna.Lackfärg på Mjölkspänner och porslinsfärg till glas och flaskor. Så skåpen är fulla med burkar o flaskor här i huset.
  Och Wikki Puss på nosen till dig också.
  Nalle

 3. Visst är hon underbar lilla Nalle!!!! Hon inte bara målar fint utan är världens snällaste, hjärtegodaste människa, bara så ni vet!
  Kram på er Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *