Är det konstruktionsfel på mänskligheten?

Saxat ur gårdagens Uppsalatidning:

”Katt brändes till döds i Storvreta. Ett misstänkt fall av djurplågeri uppdagades i Storvreta på måndagen. Utanför badet påträffades en bränd kattkropp. Intill katten fanns burkar med någon form av sprejmedel. Polisen tror att katten levde när den antändes och att den brändes till döds. Det finns ännu inga misstänkta gärningsmän.”

Här har jag skrivit om säkerhet och levande ljus och raljerat om en ”firecat” – och så händer detta! *tårarna rinner på nosen* När ska all ondska mot katter och andra djur ta slut? Hur ska man få människor att förstå?

angel_flap

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Är det konstruktionsfel på mänskligheten?”

  1. Det var så svårt att hitta en bild som gick att lägga till – jag såg knappt något för tårarna bara rann…
   *suckar*
   TassKram Wikki

 1. STORA fel tror jag! Varje vecka ser man hur folk plågar djur och jag tycker det är allt för sällan som någon åker dit! Nu har vi alla en hämndblick och jag lovar att OM jag får ett namn så kommer jag att polisanmäla att jag vet vem det är! Undrar om de ens skäms?
  Kram Jam o Spinn

  1. Alltså det värsta är att det låter som nån tokig full tonårings busstreck som gått fel. Finns säkert vittnen, kan varit fler än en gärningsman, rykten sprider sig? Och fingeravtryck på sprayburkarna – hoppas att polisen tar dem… Och sedan ska bara rätt missdådare ringas in.Jag kommer gärna och klöser denne i några timmar!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *