Videofilmsdag?!! ”Sån’t väder!”

Känner ni igen det? Vissa dagar vill man bara ligga inne på tv-soffanoch zappa mellan kanalerna, och inte tänka.

Idag är en sån dag. Husse och matte är ledsna över några dumma papper som a-kassan krånglar om, och då försöker jag hitta roliga saker att muntra upp dem med, som det här:

https://youtu.be/J6H6CcGiuFo
Ett litet leende blir det väl i alla fall?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *