Litter Robot löser kattsands- och pälsbollsproblemet?

På jakt efter en liten städmojäng, som kan tassa i mina fotspår och snabbt sopa upp alla sandkorn som eventuellt följt med mig från lådan såväl som minsta lilla fallande pälshår, så hittade jag denna uppfinning:

https://youtu.be/90Z3H8G5yYs
*kattfniss* nej tack, jag gräver hellre en grop i den vanliga lådan, matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *