Citat från CatLoungeKatter

Världen är full av uttjatade kattcitat. Här kommer några nya färska:

tilda_leksand Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. /Tilda Leksand
nisse_ljustorp Det där verkar omöjligt – det provar jag! /Nisse Ljustorp
bastian_stockholm Frihet till alla katter uppnås genom att slicka tassarna och spinna. /Bastian Stockholm

Du får gärna sova i min säng, men bara på kanten. /Zitrus Upplands Väsby
manta_ray_hrnsand Inget gos är för långt. /Manta Ray ”Manne” Härnösand

Funkar det inte på ett sätt, så testar vi väl ett nytt. /Fluffy Alfta
razmuz_gbg Det ska va gött att leva… /Razmuz Göteborg

Jag är också med på Catlounge, sök på ”Wikipedia” så hittar du mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Citat från CatLoungeKatter”

 1. Linnsen vill meddela att även hon är med och tävlar med mottot:
  Även en hemlös katt kan bli din bästa vän!

  Hon finns så klart under namnet ”Linnsen” på Catlounge.

 2. Vi har minsann röstat på dig också Wikki! Nu är Frank med i tävlingen också, men man verkar bara kunna rösta en gång, så honom har vi inte lyckats ge några röster än… :/

  1. Jag tror att den känner av att just den här inloggningen redan har röstat. Kanske för att det ska bli lite rättvist så att inte samma person kan rösta 90 gånger! Men då ska jag be husse rösta på Frank från sin dator!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *