Vem du än tassar hem med i kväll…

…Hoppas att du haft en helrolig HalloweenKväll med oss allihop!

halloweenbuddies
Kom ihåg att skicka dina favorit-Halloween-bilder till mig senast torsdag, så kan du vara med i en liten tävling!!!
Men nu ska jag ägna resten av natten åt att dansa NosTryckare, SvansTango och TassStep… Vi ses i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vem du än tassar hem med i kväll…”

    1. Hoppas att ni haft kul! Nu återstår bara att diskslicka faten… Men oj det verkar som att gästerna redan gjort det innan de tassade hem??!
      Puh!
      NosPussar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *