Halloweenbus hos Yatzy, Tetris och Tess

tess_o_pumpan
Yatzy provsmakar pumpan…. så i kväll kommer hon, kattkompisen Tetris och matte Tess att ha en pumpalykta lysande!

Och om du mot förmodan känner igen Yatzy så beror det på att hon också är med i senaste Kattliv precis som jag! Yatzy tävlar i ”Kattknäppet” med den här coola bilden:yats

Klicka på bilden ovan så kommer du till tävlingen och kan rösta, du också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *