Web-party för Halloweenkatter!

blink1

Välkommen på blogg-Halloween hos Wikki!

Jag tänkte ha ett eget litet Halloweenparty här på bloggen! Typ ”On-line-Halloween”! Det kan man väl ha? Alla katter inbjudes härmed!

tunkatt

Datum: Lördag 31 oktober.
Tid: När du känner för det under dagen! Jag kör igång kl 9.00, tror jag!
Plats: Här på Wikki-bloggen som sagt…
Klädsel: Utklädd eller egen päls, alla lika välkomna!

TÄVLING igen:
Maila bild på det finaste, roligaste eller tokigaste du hittar i morgon lördag till mig!
Det får vara vara PRECIS VAD SOM HELST! Hemligt PRIS kommer att lottas ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Web-party för Halloweenkatter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *