Mobilmuff – dagens onödiga kattpryl

Allt finns här på ebay – tänk att ha mobilen i ett kattfodral?
mobilkatt
Men den lilla muffkatten ser ju så olycklig ut? Muffkatter ska va’ glada!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mobilmuff – dagens onödiga kattpryl”

 1. hej.
  nu ska jag skälla lite på dig.
  inte ha så bra reportage i tidningen kattliv.
  blev jätteavundsjuk juh..men glad för jag visste inte att du kom från ett katthem!!
  vivalla fluff på dig!!
  sen kan du ju emellanåt slänga in en komentar i min blogg oxå…
  /tass på dig.

  1. Oj oj skräm mig inte så där? Jag trodde att nu har jag gjort någon jättearg och ledsen – men så förstod jag att du skojade… Puh!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *