14 hittills i Wikki-Look-Alike-tävlingen!

Du kan vinna ett paket med en söt porslinskatt i kostym som spelar tvärflöjt, en burk av Wikkis fina kattgräs (Odlingsinstruktioner medföljer) och en fin kattbok ”Din innekatt – aktivering och skötsel” av Ylva Stockelberg, med foton av Eivor Rasehorn!
img61
Tävlingsuppgiften är enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Enkelt, eller hur?

Maila din bild till mig och det senast den 10/11 – så kommer jag att lägga upp bilderna i tur och ordning och sedan blir det röstning om vilken som är med Wikki-lik! Det måste inte vara en bild som du själv tagit eller fotat, det är lika godkänt med någon bild du hittat någon annanstans! (Kolla bara om lov att låna bilden om den är copyrightad!)

nrq 1. Från buskatten Pluppnr1q 2. Från Linn, Frank och Karin, Örebro

nr2q 3. Från Linn, Frank och Karin, Örebro
nr3q 4. Från Carina i Kristianstad
nr4q 5. Från PomPom och Lotta
sussan1q 6. Sussan, från Liza med matte Gun
deco2q 7. Stilige Deco ställer upp!
slumpen1q 8. Och lille Slumpen så klart!
_wik2 9. Diskat bidrag utom tävlan…
bowtie1q 10. Aslans och Findus bidrag
smulan3q 11. Skat-Anns Smulan så söt
sixten2q 12. Skyggisen Sixten hos Klosterkatterna
jansson4q 13. Katten Jansson, från Frank, Linn och Karin
pussi1q 14. Pussi och Brittmari, Vivalla

Det var väl ingen svår tävling?
När kommer ditt bidrag? *jamar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “14 hittills i Wikki-Look-Alike-tävlingen!”

  1. Hallå! varför kan jag inte ta in din banner? Fattar inte att jag är så dålig på teknik,suck. Jag gör som det står men får bara fram en lång radda text i min blogg, ingen bild alls. Kan du ge ett tips:) Vore ju mysigt med bannern nu då Slumpen sitter med vid datan;) Han kan ju titta på bilden då, haha
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *