Wikki Look-Alike nr 14

Från Brittmari och kattgänget i Vivalla kommer nästa bidrag:

pussi

Det här är Pussi, som är adopterad från Örebro precis som jag! Han ligger på en spegel och sover så hårt att han inte märkt när kortet togs. Visst är bilden underbar!!?! Matte säger att Pussis matte Brittmari är väldigt duktig kattfotograf, och det håller jag då med om!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 14”

  1. Mamma sa att jag skulle komma ut på nätet….usch, det lät ju otäckt, så jag har noga aktat mig för allt som kunde vara ett nät idag. Men, så kom ju mamma hem nu och visade mig och då förstog jag ju, vad det var för nät. Asså…hade hon sagt Internet/cyberspace/Wikkis blogg…så hade ju jag fattat med en gång, jue!

    Kramisar med alla tassar

    1. Du är så vacker Pussi! Tack så väldigt mycket för äran att få ha dig med i min blogg!
      NosPussar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *