Pip och Murre, var är ni?

Jag hittar plötsligt inte ”Kattlivet”, myskatterna Murres och Pips blogg??! Någon som vet vad som hänt? *oroligt sniff*

                                                              kitty

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pip och Murre, var är ni?”

    1. Ja! Jag tyckte om deras blogg och bilder och jamande… Hoppas att det inte hänt något tråkigt! *vädjande tass*
      NosPuss Wikki

    1. Tråkigt när bloggkompisar bara försvinner så där. Men jag nöter på! Skönt att ha dej kvar också, Nea!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *