Boken ”Hälsoråd för katt”

hlsord_katt

På alla Apotek finns en behändig och väldigt informativ liten bok med denna titel. Den kostar bara 90 kronor, men är verkligen behändig att ha om man vill ha goda råd till hands. Tittar du på innehållsförteckningen så inser du att den är ganska heltäckande. Boken har skrivits av leg. receptarien och djurfarmacevten Birgitta Molin, som nu arbetar på Djurfarmacia Sverige AB i Trollhättan men tidigare på Djurapoteket i Trollhättan, och faktagranskats av leg. länsveterinär Claes Lundgren i Vänersborg.

Om man inte har råd med så stort kattbibliotek, så är det här dock en bok som är värt att investera i!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Boken ”Hälsoråd för katt””

    1. Hör av dig om du behöver fler råd, så hjälper ag dig så gott jag kan! Om du vill ha vara snäll och adoptera en hemlös katt gör du en god gärning!
      TassKram Wikki

    1. Bra att låta veterinären kika på tassen, Ceasar! Så att du inte blir jättesjuk. Det kanske behövs lite antibiotika som läker inifrån? Lycka till!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *