Hicka?

Helt plötsligt hade Metrobloggen kört repris på inlägget om porslinskatten TRE gånger!? Tur att de gick att ta bort. Bloggläsarna kan ju annars tro att man somnat på tangentbordet?

catliketypingdetected2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hicka?”

  1. Trodde du menade hicka på riktigt. De har ja haft nämligen, matte blev väldigt förvånad. Hon trodde inte katter kunde hicka.

    1. Oj jo visst kan katter ha hicka… I synnerhet små kattungar efter att de druckit mycket. De kan hicka så att de hoppar!!
      Människor är roliga att titta på när de hickar. *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *