Snart vinter och rolig snö!!!

Jag har precis som Sippo uppgraderat pälsen en hel del, och ni skulle se Novas vinterfäll, den är så kort, tjock och tät, hon har så kompakt hårlag, så inte kommer hon att frysa!
__large94
Det är bara en tidsfråga innan snötassarna ska på! Här är en gammal video-snutt med en snö-Wikki:

https://youtu.be/4PxfhqOVGvI

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Snart vinter och rolig snö!!!”

  1. Jag har ungefär samma funktion – ett rejält underwear som håller det mesta ifråga om både kyla och fukt ute. Undrar varför människor har så opraktisk pälsbrist?
   NosPuss Wikki

  1. Det är kul med lite snö, om den inte är för blöt och klafsig…
   *morrhårsviftar tillbaka*
   TassKram Wikki

 1. Puma har en himla tät päls men så mkt som han fäller nu så kan man tro att han nedgraderar sig istället. När jag såg filmen här uppe så minns jag Pumas första möte med snö, han var så rädd för det äckliga vita att han inte vågade följa efter mig när jag gick genom det. Såg himla roligt ut när han satt och gnällde i andra änden av gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *